Céklalé

CéklaléAnnak ellenére, hogy mindenki számára ismert a cékla méregtelenítő, valamint tumorsejtek szaporodását gátló hatása, már-már feledésbe merült a zöldségek eme vörös démona.Ön tudja vajon miért ettünk egyre kevesebb céklát? Miért nem adják a szülők a téli hónapokban ezt a vitaminbombát a gyerekeknek minden héten úgy mint hajdanán? 

Oka van annak, hogy elfelejtettük valódi ízét! Az elmúlt évtizedek túlzott műtrágyahasználata miatt föld ízű céklákat fogyasztottunk, nem csoda hát, ha megkopott az iránta érzett lelkesedés.

Van azonban egy jó hírünk! Ma már újra fellelhetőek a régi ízek. Kellemes meglepetés érheti Önt is, ha megfelelő termelőtől vásárol, mivel egyre többen belátják, a minőség előbbre való a mennyiségnél.

Kóstolja meg az általunk préselt céklalevet, és garantáljuk, hogy ismét megszereti és rendszeresen rendel majd!

 

Tudjon meg többet termékünkről

Céklalevünk 100%- os céklatartalmú, tartósítószert és hozzáadott cukrot nem tartalmaz.Feldolgozás előtt az céklát gondosan válogatjuk, alapos mosás után szeleteljük,majd hidraulikus présben kipréseljük. Az így nyert levet 80 C fokon hőkezeljük, majd PET- palackba töltjük. Az így előállított céklalé száraz, hűvös, fénymentes helyen tárolva minőségét 1 hónapig megőrzi. Felbontás után hűtőben tárolandó.

A cékla egy fantasztikus zöldség. Minél többet olvasunk róla, annál jobban szeretjük. Mivel elég magas a vitamin- és ásványi anyag tartalma, ezért nagyon egészséges.

A szervezet az összes zöldség közül a céklából tudja kinyerni a legtöbb vasat.  Vérképző , vértisztító hatása igen fontos. Jó hatással van a májra, mert a céklában lévő antioxidáns hatóanyagok semlegesítik a szabadgyököket, melyek a méreganyagok lebontása során keletkeznek.  Fejlődési rendellenességek megelőzésére is alkalmas, mert a céklában lévő folsavnak köszönhetően jó néhány fejlődési rendellenesség megelőzhető a terhesség korai szakaszában (pl. nyitott gerinc). Kálium tartalma miatt hozzájárul az állóképesség és az izmok növeléséhez. A szervezet védekező képességére, az immunrendszer erősítésére is nagyon jó hatással van.

A cékla betain tartalma magas. A céklában található vitaminok:  A, B1, B2, C-vitamin. Sok ásványi anyagot tartalmaz, ezek a következők tehát: folsav, nátrium, magnézium , kalcium, foszfor, vas, jód, réz, kálium, kén.

 

A kosár tartalma

 x 
A kosár üres