Termékeink

 

Friss Alma

TermékeinkAz alma talán az egyik legismertebb gyümölcsünk. A köztudatban a mai napig él az a hagyomány, hogy Éva az Édenkertben az almafáról szakította a gyümölcsöt, ami feltehetően arra vezethető vissza, hogy – elsősorban a németalföldi területeken – a bűnbeesés történetét régebben karácsonykor elevenítették fel, s mivel télen az egyetlen gyümölcs az alma volt, így ez került fel a kísértés fáját bemutató díszletre. A Biblia első lapjain azonban csak annyit olvashatunk ezzel kapcsolatban, hogy egy szép és kívánatos gyümölcsről volt szó, mely a jó és gonosz tudásának fáján volt, de nem nevezi meg a fajtáját.

Termékeink 

Almalé

TermékeinkAlmalevünk 100%- os gyümölcstartalmú, tartósítószert és hozzáadott cukrot nem tartalmaz.Feldolgozás előtt az almát gondosan válogatjuk, a fajtákat megfelelő arányban keverjük, alapos mosás után szeleteljük,majd hidraulikus présben kipréseljük.Az így nyert levet 80 C fokon hőkezeljük, majd PET- palackba töltjük. Az így előállított almalé száraz, hűvös, fénymentes helyen tárolva minőségét 1 hónapig megőrzi.Felbontás után hűtőben tárolandó.

Termékeink

 

 

Céklalé

TermékeinkCéklalevünk 100%- os céklatartalmú, tartósítószert és hozzáadott cukrot nem tartalmaz.Feldolgozás előtt az céklát gondosan válogatjuk, alapos mosás után szeleteljük,majd hidraulikus présben kipréseljük. Az így nyert levet 80 C fokon hőkezeljük, majd PET- palackba töltjük. Az így előállított céklalé száraz, hűvös, fénymentes helyen tárolva minőségét 1 hónapig megőrzi. Felbontás után hűtőben tárolandó.

Termékeink

 

A kosár tartalma

 x 
A kosár üres