Almalé

AlmaléÖn is azok közzé a vásárlók közzé szeretne tartozni, akik ragaszkodnak a hozzáadott cukor és tartósítószermentes gyümölcslevek vásárlásához?Önnek is fontos szempont, hogy gyermekei előnyben részesítsék a cukrozott üdítőkkel szemben a valódi gyümölcsből készült gyümölcsleveket?

Valószínűleg egyetértünk abban, hogy mindenki a legjobbat keresi, de vásárlásnál döntő szempont az ár. Valljuk be nem szívesen fizetjük ki a sokszor 350 Ft-ot meghaladó árat egy liter gyümölcsléért. Ha valamely termék pedig ennél jóval olcsóbb, gyanakvással fogadjuk, és azonnal kételkedni kezdünk minőségében. Ez a jelenség természetes.

Ha azonban belegondol, Ön is valószínűleg sejti, hogy azoknak a bizonyos méregdrága gyümölcsleveknek az árában Ön elsősorban nem az almalevet fizeti meg. Létezik magas minőség megfizethető áron, igaz nem egy karnyújtásnyira az üzletek polcain, hanem két kattintásra az interneten.
Tegyen egy próbát, meggyőződésünk, hogy elégedett lesz termékünkkel! Fogyassza rendszeresen almalevünket, ezzel is serkentve agyműködését, és kínálja gyermekeinek, mert számos jótékony hatása mellett ma már az is bizonyított, hogy védettebbek az asztma kialakulásával szemben azok a gyermekek akik rendszeresen almalevet isznak!
Ha most rendel, ajándékba küldünk egy.......

 

 

Tudjon meg többet termékünkről

Almalevünk 100%- os gyümölcstartalmú, tartósítószert és hozzáadott cukrot nem tartalmaz.Feldolgozás előtt az almát gondosan válogatjuk, a fajtákat megfelelő arányban keverjük, alapos mosás után szeleteljük,majd hidraulikus présben kipréseljük.Az így nyert levet 80 C fokon hőkezeljük, majd PET- palackba töltjük. Az így előállított almalé száraz, hűvös, fénymentes helyen tárolva minőségét 1 hónapig megőrzi.Felbontás után hűtőben tárolandó.

Élettani hatásai:

A natúr almalé Karbantartja a vércukorszintet, megakadályozva annak ingadozását, ezért fogyasztása ajánlott cukorbetegeknek. Tisztítja a vért, az ereket és erősíti az idegrendszert, segíti a szervezet vasfelvételét .

- Láz, gyulladás, rekedtség, álmatlanság, köszvény és emésztés körüli zavar esetén is ajánlott.

- Kiválóan alkalmas fogyókúrázóknak, mert energia- és vitamintartalma késlelteti az éhségérzet kialakulását.

- Jelentős a kálcium és A- vitamin tartalma. Az A vitamin lassítja az öregedési folyamatokat, segít a meghűlés megelőzésében, valamint a fertőzések távol tartásában.

-  C-vitamin tartalma az íny és érfalak egészségét védi. A natúrlé tartalmaz még karotint, B, D- és F-vitamint, valamint ásványi anyagok közül káliumot, bórt, cinket, mangánt és fluort.

- fogyasztása különösen fontos és ajánlott a kismamáknak, állapotos nőknek és gyermekeknek,hiszen közismerten immunrendszer-erősítők.

- segít megelőzni a cukorbetegség kialakulását, szívkoszorúér elmeszesedést, szívinfarktust, bizonyos vastagbél betegségeket, bizonyos rosszindulatú daganatokat, pl. vastagbél, gyomor, tüdő, emlőrák, csontritkulást. Segíti a testsúly-kontrollt, hozzájárul az egészséges étrend kialakításához.

A kosár tartalma

 x 
A kosár üres